Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378190

Sv: A propósito de nada
Sen f**tan Shinnimin... han skämmer mest ut sig själv. Otroligt att inte Bulan med sin hockey filosofi fått dän hans fuskspel.
En vidrig hockeyspelare. Som jag förväntar mig få KRAFTIGA böter då han även är återfallsförbytare.
Äckligt att hockeyn är på väg att bli fotboll... usch!!! Spyr

Sen tycker jag det är rent av bedrövligt att inte ha bättre tryck i hallen i en hemmapremiär. Satt på sittplats och gjorde så g0tt jag kunde. Skrek så jag är hes nu. Men tragisk hockey publik i Gävle. Och ståplats är ett stort skämt. Måste göras nått där.

Introt var riktigt blekt det med.

Klacken, Introt och mediala biten är under all kritik. Och där måste Brynäs visa på klar bättring! För nu är vissa hockey allsvenska lag hetare på dom punkterna.
Nästan pinsamt i arenan ibland.
Och "Brynäs Hej" låten är ingen låt publiken taggar till på.

Jag önskar att vi hade samma tryck som i Jönköping, Ängelholm eller Örebro.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif:

dom som taggar till på "Brynäs Hej" är spelarna i motståndarlagen som gillar att spöa en anrikt lag, vi har ju trots allt vårat anrika lag i SHL är ju värre för djurgååårn...
Sedan undrar jag varför man envisas med Palve som center, han med sina patenterade tekningar, som verkar handla om rena chansningar...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Sen fortsätter SHL domare briljera. Fan hemsk komisk nivå på skiten. Maken till kass hockeysyn och dålig spelkänsla vare längesen jag såg. Man måste veta att Chicken spelar som han gör. Ska ha en solklar 2a för diving. Även Komarov förstärkte minst 1 gång idag. Och la sig som en blöt svan. Ska kolla matchen i repris sen och filma och klippa ihop klipp på både Leos och Chickens filmningar och lägga ut på YOUTUBE.
Kommentera