Brynäs IF

705112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378364

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det är tyvärr skämskudde på ståplats även övriga på sitt.
Sitter med manschettknappar och slips o kollar snett på en när man lever sig in o skriker.
Ruskigt kass attityd på hockey folket.
Så svennigt beteende.
Skäms när jag går på hockey och den knäpptystnaden det är i Gävle.
Pinsamt för att vara ett SHL lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Du verkar vara en väldigt lätt människa att kränka? Kom till Linköping, där jag bor, så får du se allt annat än manchesterknappar och vad du nu vill kalla det.

Såhär är det: Rögle fick vi poäng. Med tur. Oskarshamn ska vara 3P men där göra båda målvakterna en bra match. Luleå, vi har tyvärr ingenting att sätta emot dom. Sen, jag skiter fullständigt i vad folk säger här. Men jag börjar förstå varför *** sparka Palve. Har någon här någonsin sett en sådan loj spelare i Brynäs? Brynäs står allt emot vad han står för. Palve är i särklass den bästa spelaren med att hålla i puck, i hela SHL, men vart leder det? Ingenstans. Dima? Haha, skrattretande. Snart kommer väl någon jävel och säger, men Dima tänker för mycket på det och det, kriget osv. Mys ass.

Jag har också ett jobb. När allt släpps där och tiden är inne så är det just det jag fokuserar på. Sen om namn i Brynäs inte fokuserar på sin sak, det människan har betalt för, ja, då kanske inte just den människan ska vara i Brynäs?

Jag minns 90 talet. Inget snack. Inget gnäll. Du gör det du har betalt för, för märket på tröjan. Det känns som att Brynäs är inne i någon så kallad generationsväxling. Jag köper allt med Scott osv. Man kanske ska ge dom pengarna på en annan hungrig spelare? Rödin? Av 52 matcher är han bra 11, det duger inte. Kolla på alla andra lag. Jag känner att jag inte ens ska behöva förklara det mer. Jag fattar att Rödin ÄR BRYNÄS. Men kom igen. Någonstans måste man dra gränsen, så som hade spelade inte har jag fan aldrig sett maken av när det kommer till Rödin. Trött? Gammal? Omotiverad? Jag vet inte. Något är det. Och det stämmer inte.

Slutsats. Skicka Palve och Dima. Jättebra spelare. Men inte i Brynäs. Inte i detta läge. Inte nu. Nej nej nej nej nej och återigen nej. Brynäs kan mycket väl åka i år, givetvis har det bara gått 3 matcher och svåra matcher, men poängtappet emot Oskarshamn kan spela roll i ett kval eller inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Nästa säsong behöver du inte skämmas 😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: nu kommer jag kliva i klaveret med jag står för detta. Alla PK-morsor som är där med sina ungdomar som tittar snett när man buar och skriker (bara ljud) vid dåliga domslut och i BP. Mentaliteten är bara heja och Brynäs hej.
🐤 💩
Kommentera