Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378596

Sv: A propósito de nada
Jockster : Är oerhört besviken på Brynäs agerande idag. Det var definitivt en felaktig utvisning på Rödin. Men vi förlorade inte matchen pga domaren tog en utvisning när det stod 2-2, utan hur den fick hela laget ur balans. Jag börjar mer och mer tvivla på ledarskapet. Att i år igen börja skrika på nyförvärv hela tiden tror jag inte alls är lösningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : Upprepar det jag skrev efter förra matchen! Manner är ingen Messias, har inte hänt speciellt mycket positivt sedan han kom. Jag förstår inte att ingen får till det i denna förening. Måste ju vara nå’t som är helt fel. Sen kan jag inte förstå att det inte värvats någon uttalad målgörare när det var så klart efter förra året att detta saknas! Skärpning!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : vi var några som var oroliga redan i träningsmatcherna på den loja inställningen och slarvet men då var vi bara skrikande gamar osv...
Den utvisningen är inte matchavgörande det är inställning och kompetensen som man är fundersam över...
Men jag tror vi definitivt behöver en målskytt som gör ca 20-25 mål..Vem har vi i detta gäng som har den killer instinkten..ingen..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever :
Hade vi tagit en tidig to i andra perioden hade matchbilden sett annorlunda ut.
Hade PP spelet varit bättre än fjolårets kattskit hade det sett annorlunda ut.
Hade Manner spelat spelare på rätt positioner och vågat bänka "stjärnor" hade det sett annorlunda ut.
Summa summarum. Manner måste bli en bättre matchcoach!!!
Kommentera