Brynäs IF

712192 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378637

Sv: A propósito de nada
Nils Norin1912: Stod du i klacken själv eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge: Är väl bara att konstatera att klacken är bedrövlig…? Första steget är insikt… Skulle bilda nån jävla falang med 30+ män (förlåt alla kvinnor men Brynäs behöver röstresurser nu) som tillsammans kunde hålla låda och sjunga… Nuvarande klack är ju övervägande barn. Låter iaf så… Eller så tar de inte i… Jag skäms på hemmamatcherna…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Måste säga att man är väldigt kluven kring Brynäs just nu. I ena sidan så har det endast gått tre matcher, men samtidigt så ser man redan nu bristerna i forwardsuppsättningen.

Fyra av spelarna som ska driva det här laget är helt frånvarande. Dima och Palve är helt under isen, dribblar runt i hörnen utan att skapa chanser. Palve och Rödin kastar bort varje powerplay med sitt puckhållande. Rödin kämpar men som vanligt ska han göra allt själv.

Scott är en bra lagspelare, men säsongen 22/23 är han en spelare för en tredjekedja. Finns inget lag i SHL där Scott hade fått spela så här högt upp. Kasta om, in med Larsson som center, det räcker nu med tramsandet på kanten.

Behövs tydligt en forward som faktiskt bryter mönster, driver på mål och vågar skapa chanser.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja; Hallå!
Kommentera