Brynäs IF

711053 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378829

Sv: A propósito de nada
Peja:
Enligt dig dåliga idéer. Men vem säger att du har rätt?
Om det är vad som krävs för att få en SHL stämning i arenan så tycker jag man ska försöka och testa på!
Vad kan gå fel liksom. Kan tyvärr omöjligt att bli sämre stämning än det är nu och har varit under dom senaste 10 åren!!!

Att få in folk som kanske inte ens har hockey som sin favoritsport eller ens har som sitt favoritlag tror jag kan vara bra på sikt. I och med det får dom chans att rekrytera nytt riktigt hockeyintresserat folk till hallen och till ståplats.

Tror bara att om man får rätt erbjudande så spelar det mindre roll vad man skriker och hejar på. Se det som ett kall. Och en uppgift eller rättare sagt arbetsuppgift för att locka fler och göra arenan bra!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Det som säger att jag har rätt i det här fallet är att jag känner många av de Geflesupportrar som du tror går att "konvertera" till Brynäsare. Därför vet jag att du har fel. Du hade inte heller trott på den idén om du hade känt personerna.

Givetvis måste man fånga intresse hos folk som inte är hockeyintresserade, men människor som är hardcore-supportrar till andra lag och i princip dedikerar sina liv åt det supporterskapet kommer inte gå konvertera till Brynäsare. Det är som att försöka leta bland Imamer om man vill få fler att gå i kyrkan.

Förutom just det fycker jag att du har många bra idéer om hur man skulle kunna höja matchupplevelsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
"Peja", "Huge", "Bratwursten" och "Lemp":
Är "Erat" avstängd nu och hur länge?
Kommentera