Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2378837

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Det som säger att jag har rätt i det här fallet är att jag känner många av de Geflesupportrar som du tror går att "konvertera" till Brynäsare. Därför vet jag att du har fel. Du hade inte heller trott på den idén om du hade känt personerna.

Givetvis måste man fånga intresse hos folk som inte är hockeyintresserade, men människor som är hardcore-supportrar till andra lag och i princip dedikerar sina liv åt det supporterskapet kommer inte gå konvertera till Brynäsare. Det är som att försöka leta bland Imamer om man vill få fler att gå i kyrkan.

Förutom just det fycker jag att du har många bra idéer om hur man skulle kunna höja matchupplevelsen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Tror för övrigt att det är fel väg att gå med att försöka jaga folk till att bli involverade i läktarkultur. Den bästa läktarkulturen växer fram ur passion för klubben och är helt självgående, inte genom gratisbiljetter osv. Det var något jävligt bra på gång i Gävle för några år sedan. Hoppas några yngre vill ta tag i taktpinnen. Dessutom är det ingen quickfix, det tog KK många år innan det blev något riktigt vettigt av det hela. 08/09 var dom bara en liten klick (forna brynäs ultras?). Men säsongerna 2015-2019ish målades det grymma tifon, klacken var relativt röststark, bra flaggning, och många "hangarounds" utan koppling till KK hakade på! Dessa har tyvärr slutat gå på hockey i stor utsträckning också sedan KK drog, där avsaknaden av stämning är den primära orsaken. Det är helt enkelt inte kul längre. Det är nog dessa hoppet står till, för KK verkar inte göra comeback.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Tror du missförstår mig helt o hållet.
Säger inte att att vi ska göra dessa supportrar till inbitna Brynäs fans...!
Säger att vi skulle kunna ge ett 10 tal utav dom ett riktigt jobb just som hejarklack ledare.
Att dom har det som jobb och också får förmåner till sina riktiga favoritklubbar såsom Gefle och SAIK.
Deras få röstresurser är nämligen mer än alla dom som stått på ståplats sen KK försvann. Och i ärlighet namn tror jag KK aldrig komma komma tillbaka.
Säger som Axle, glöm KK dom är dåtid. Nu gäller det att tänka framtid och nutid. Och vad kan vi som klubb göra för att det ska bli shl mässigt.
Varför inte ge dessa ett arbetesjobb med lön?
Man delar gladeligen ut anställningar till höger o vänster i Brynäs. Den ena konstigare anställningen efter den andra. Med rena hitte på namn.
Då kan man ju göra nått som verkligen gör skillnad.

Hur många målvaktstränare har vi tex haft dom senaste 5-7 åren? Hur många media anställda personer har vi haft? Som bara blivit kattskit utav?

Gör rätt och gör det nu!
Kommentera