Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2379720

Sv: A propósito de nada
Peja: Det är ändå inga småbarn vi talar om här. De har sådan ålder att de anses tillräckligt gamla att dömas för brott i svensk domstol. Då måste man kunna kräva bättre beteende av dem. Ett lämpligt krav från Brynäs sida skulle kunna vara att de får möjlighet att be om ursäkt för sitt beteende på hemsidan. Ställer de inte upp på det anser jag att de bör lämna föreningen omedelbart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det här uppmärksammades redan igår kväll av C-more under sändningen och av fans på twitter, så Brynäs har haft god tid på sig att bestämma sig för hur man ska agera i frågan , väljer man tystnad fram tills efter dampremiären eller lägger man korten på bordet på förmiddagen så att vi kan fokusera på matchen ikväll?
Till sist: Kommer dessa tjejer stå och heja fram Brynäs från klacken ikväll? För de hejar väl på Brynäs damlag, eller på örebros dito?

Kunde inte tjejerna hejat på Örebro på ett diskretare sätt i sin egen hemma-arena samt låta bli att peka finger åt de fans som betalar deras utbildning och lön tillsammans med Brynäs? Jag tycker faktiskt att det är bäst om de återvänder hem till Örebro och fortsätter spela hockey där, någonstans går en gräns och kanske har den passerats till ingen återvändo här!

Vi får väl avakta och se om det framkommer något som förmildrar bilderna men jag har svårt att se vad det ska vara!
Kommentera