Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2379721

Sv: A propósito de nada
Det här uppmärksammades redan igår kväll av C-more under sändningen och av fans på twitter, så Brynäs har haft god tid på sig att bestämma sig för hur man ska agera i frågan , väljer man tystnad fram tills efter dampremiären eller lägger man korten på bordet på förmiddagen så att vi kan fokusera på matchen ikväll?
Till sist: Kommer dessa tjejer stå och heja fram Brynäs från klacken ikväll? För de hejar väl på Brynäs damlag, eller på örebros dito?

Kunde inte tjejerna hejat på Örebro på ett diskretare sätt i sin egen hemma-arena samt låta bli att peka finger åt de fans som betalar deras utbildning och lön tillsammans med Brynäs? Jag tycker faktiskt att det är bäst om de återvänder hem till Örebro och fortsätter spela hockey där, någonstans går en gräns och kanske har den passerats till ingen återvändo här!

Vi får väl avakta och se om det framkommer något som förmildrar bilderna men jag har svårt att se vad det ska vara!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lesky: det är helt galet att heja så öppet på motståndarlaget. En klubb/förening mot gemensamma mål. Ena dagen ha brynäströja och spela för föreningen andra dagen ha Örebroatteraljer.
Fram med hårtorken och straffrundor i löparspåret samt en varning!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Så, vad tror vi om säsongen nu efter fyra spelade matcher?

Innan segern igår kändes det ganska nattsvart. Helt plötsligt känns det ganska bra.
Skillnaden mellan vinst och förlust, himmel och helvete är ganska liten...

Första matchen var bra, kunde lite gärna gett två poäng. Andra matchen också ganska bra, kunde gett två poäng. Tredje matchen lite sämre, men mot ett svårspelat motstånd. Bra match igår, men dålig effektivitet. Kunde slutat med en poäng trots kraftigt spelövertag, men rättvist med tre poäng.

Vi bör klara oss från absoluta botten, men vi har så förtvivlat svårt att göra mål. Passar hellre eller tar emot pucken än skjuter direkt kommer kosta poäng i långa loppet.

Finns sparkapital i Palve, Dima, Rödin, Kinnvall. Strömgren ser bra ut. Våra spelskickliga backar kommer nog att hjälpa oss att lyfta jämfört med i fjol.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Personligen tycker jag att det är smaklöst, respektlöst och direkt motbjudande - man kan undra om dessa tjejer över huvud taget uppskattar det Brynäs gör för dem? Min gissning är att Grahm kommer att läxa upp dem så det står härliga till och de kommer straffas på ett eller annat sätt - men att de får en andra chans i föreningen då de är så unga!

Djävligt synd att detta kommer samma dag som damernas hemmapremiär, utgår från att ingen av dessa tjejer kommer ingå i truppen! Men det kommer likväl ta fokus och uppmärksamhet från våra fantastiska damer som ska spela matchen!

Detta är faktiskt en knivig fråga detta på många sätt! Ska man släta över ett sådant beteende och förlåta? Man bör ge andra chans! Men samtidigt skickar det fel signaler också, och sedan är frågan vad det är för personer vi har att göra med? I värsta fall kan detta vara en indikation på att de inte är rätt spelare för klubben och isåfall ett perfekt läge att göra sig av med dem!

Jag tror inte de får kicken, men jag är långt ifrån säker! Hur hanterar Brynäs PR detta med tanke på att det är dampremiär ikväll? Vilken soppa! Blir en spännande och smärtsam för Brynäs följetong?
Kommentera