Brynäs IF

715248 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2380166

Sv: A propósito de nada
Peja:
Om Larsson-Rödin och Scott varit inne i säg 1 och halv minut och fixat fram en utvisning på motståndarlaget. Då sätter ju naturligtvis Manner in Palves PP femma när domarna blåser och PP tiden startar.
Spelar ingen roll vilken rangordning dom är i.
Allt handlar om coachning.

Att Olesen och Eklind var bättre och skapade mer tid i anfallszon kan ju vara så att dom hade just Palve som center mellan sig. Palve är otroligt duktig på att få fast pucken i anfallszon både med puck och att röra sig rätt.

Fattar inte denna häxjakt på Palve!?
Han har inte kommit upp i högsta nivå än. Men det är det många spets shl spelare som inte har än. Chilla ffs det har gått 4! matcher...

FBK tog in Lennström och Lundh. Aa men dom hade fortfarande spelare i 3e kedjan som lätt skulle vara andra lags 1a kedja under hela säsongen. Man hade spelare som med lätthet hade spelat PP i nästan alla andra lag men som hamnade utanför just i FBK.

Men dom hade bra tränare som såg till att varje individ tillförde på sitt sätt. Oavsett lön och tidigare meriter.

Det är nått att komma ihåg.
När man har så bra centersida, målvaktssida och backsida som vi har i år. Så är det ytterst viktigt att Manner är kung på kommunicera med alla och få alla att känna sig delaktiga på sitt sätt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kul att någon mer än jag såg vad Palve uträttade sist. Han fick som sagt fast pucken i anfallszon många gånger och han vann även puck flera gånger och jobbade bra i defensiven.
Tyvärr så lyckas han inte med sina soloåkningar som han gör när han är i form men det är små marginaler och snart lyckas det och han avgör någon match. Det är de där små marginalerna som gör Palve unik och snart lossnar det säkert.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
USA:s ambassad upmannar alla att lämna Ryssland.
Hoppas bara inte nötterna till spelare nånsin får spela i Sverige igen. Och att ALLA sportchefer står sig samman och inte lägger sig platt om det krisar i sin klubb.

Skulle personligen filma när jag rev mitt medlemskap och lägga ut på Youtube och aldrig sätta min fot i arenan igen om Alcén värvar tex Jacob Lilja som sista forward.
Kommentera