Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381248

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Man undrar hur många gånger Shinnimin kommer bli bötfälld för filmning den här säsongen. Med den här bedömningsnivån kan det ju bli 10+ gånger såvida han inte ändrar sitt spel/beteende.

När det gäller Rödin var det väl en väldigt tvär vändning, han är en otroligt skicklig skridskoåkare, men även en sådan kan ta ett felskär där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Rödin gör en tvär vänstervändning samtidigt som motståndaren sätter upp sin klubba mellan Rödins armar nånstans ovanför dennes handskar. När motståndaren inte släpper sin klubba och/eller använder den som en hävstång för att försöka få Rödin ur balans, ja då är det väl inte så konstigt ifall Rödin tappar balansen när han befinner sig mitt i en tvär vänstersväng och det inte behövs mkt i form av en medsols hävstångsvridning för att få spelaren ifråga ur balans och fälld.
Att vissa gnäller över filmning i den här sekvensen låter mer som att man försöker plocka nån sort neutralitetspoäng genom att visa på att vi brynäsare minsann också kan se och kritisera när våra egna spelare filmar och inte bara när Shinnimin påstås göra det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: men han är ju bara utsatt för en komplott, alla är emot honom av någon outgrundlig anledning...
Kommentera