Brynäs IF

713166 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381269

Sv: A propósito de nada
Peja: Rödin gör en tvär vänstervändning samtidigt som motståndaren sätter upp sin klubba mellan Rödins armar nånstans ovanför dennes handskar. När motståndaren inte släpper sin klubba och/eller använder den som en hävstång för att försöka få Rödin ur balans, ja då är det väl inte så konstigt ifall Rödin tappar balansen när han befinner sig mitt i en tvär vänstersväng och det inte behövs mkt i form av en medsols hävstångsvridning för att få spelaren ifråga ur balans och fälld.
Att vissa gnäller över filmning i den här sekvensen låter mer som att man försöker plocka nån sort neutralitetspoäng genom att visa på att vi brynäsare minsann också kan se och kritisera när våra egna spelare filmar och inte bara när Shinnimin påstås göra det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Och till Shinnimins försvar så tyckte jag den sekvensen ni hakat upp er på att han tydligt får klubban underskridskon och får ett felskär. Sen vill jag absolut inte försvara Shinnimin då han satt sig i denna situation Själv då han är en filmare av rang. Vill helst inte se honom i SHL överhuvud taget.
Men det är alltid lätt att vara partisk när det gäller ens eget lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ” neutralitetspoäng”…?

Har du många sådana själv? 😂
Kommentera