Brynäs IF

713109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2381775

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Som du skriver så får man tycka och tänka hur man vill. MEN det ska också sägas, har han varit sig själv? Nej. JAG, personligen, det är JAG, att Rödin har gjort sitt i Brynäs. Jag ser hur han kämpar, tro mig. Men det blir ju mer onytta än nytta med hans idiotiska utvisningar och även nu, filmningar. Det kanske är fel kapten? Han kanske ska fokusera på det han är bra på än att bära laget? Visst, har har och ett fåtal andra gjort i ett par år, men tider förändras. Ingen klarar av att göra det i år efter år. Ingen. För DOM pengarna kan man få något betydligt bättre. Tro mig, jag gillar Rödin, nästintill älskar, för hans kämparglöd, men ibland kanske man måste se sig själv i spegeln? Menar. Jag om NÅGON älskar Sallinen. Han är borta. Livets gång.

Sen som sagt. Bara 5 matcher. Jag som är född 85 är inte van att se Palve och Dima så nonchalanta. Men absolut, för dom är det ett jobb. Men ibland undrar man? Nu älskar jag Brynäs, såklart. För oss fans? Lägger ner tid och pengasr, betyder det inget? Men oavsett lön eller lag, om jag var ett proffs, så hade jag gjort precis allting. Jag känner inte samma från dom. Jag kanske begär för mycket? Jag är inget proffs, jag ser det jag ser. Det räcker.

När ska man ens bli det laget som vinner 3-4 på raken? Man är inte direkt bortskämd som Brynäsare.

Jag sa till en nära vän idag på jobbet. Tyvärr tror jag att Hv får revansch på oss iår. Prove me wrong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Som vanligt så tror jag att det fortfarande handlar om Brynäs förvridna självbild som gäller både spelare, ledning och fans. Alla tror att vi är så jävla bra men bara underpresterat lite. Inför denna säsong steg plötsligt förväntningarna från de flesta, topp 6, ja någon snackade till och med om guld.
Bara att inse att vi är kassa och att den trupp vi har inte kommer att utmana om någon sjätteplats inte.
Vi får sätta förväntningarna vid nån poäng här och där.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
MrCarla: Det handlar inte om vad man tycker om Rödin. Jag försvarar inte hans spel den senaste tiden. Även jag tycker att han varit minst sagt undermålig, men att skriva det öppet på sociala medier är fegt.
Rödin är fullt medveten att han underpresterat, det behövs ingen omogen 15-åring att påpeka detta..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Känns inte ens troligt att vi får en spelare om Växjö är intresserade. Evertsson plockar alltid vad fan han vill känns det som.
Kommentera