Brynäs IF

638574 inlägg · 7915 ämnen

Inlägg #2381518

Sv: A propósito de nada
Ibland skäms jag verkligen över att vara Brynässupporter.
Hur kan man på riktigt känna att det är nödvändigt att kommentera ”TA BORT C-BINDELN FRÅN HONOM HELST IGÅR.” under Brynäs senaste twitterinlägg på Anton Rödin.
Tyck vad du vill, vi har yttrandefrihet i Sverige, men allt behöver inte publiceras offentligt.
Pajasfasoner..
+21
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Som du skriver så får man tycka och tänka hur man vill. MEN det ska också sägas, har han varit sig själv? Nej. JAG, personligen, det är JAG, att Rödin har gjort sitt i Brynäs. Jag ser hur han kämpar, tro mig. Men det blir ju mer onytta än nytta med hans idiotiska utvisningar och även nu, filmningar. Det kanske är fel kapten? Han kanske ska fokusera på det han är bra på än att bära laget? Visst, har har och ett fåtal andra gjort i ett par år, men tider förändras. Ingen klarar av att göra det i år efter år. Ingen. För DOM pengarna kan man få något betydligt bättre. Tro mig, jag gillar Rödin, nästintill älskar, för hans kämparglöd, men ibland kanske man måste se sig själv i spegeln? Menar. Jag om NÅGON älskar Sallinen. Han är borta. Livets gång.

Sen som sagt. Bara 5 matcher. Jag som är född 85 är inte van att se Palve och Dima så nonchalanta. Men absolut, för dom är det ett jobb. Men ibland undrar man? Nu älskar jag Brynäs, såklart. För oss fans? Lägger ner tid och pengasr, betyder det inget? Men oavsett lön eller lag, om jag var ett proffs, så hade jag gjort precis allting. Jag känner inte samma från dom. Jag kanske begär för mycket? Jag är inget proffs, jag ser det jag ser. Det räcker.

När ska man ens bli det laget som vinner 3-4 på raken? Man är inte direkt bortskämd som Brynäsare.

Jag sa till en nära vän idag på jobbet. Tyvärr tror jag att Hv får revansch på oss iår. Prove me wrong!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Allas vårt ansvar att tala om när nån har passerat gränsen på sociala medier. Har du?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Finns väldigt många människor bakom skärmar som kastar ut skit i sociala medier. Lätt att glömma att hockeyspelare oxå är människor och individer. Borde införas bank-id på dessa plattformar för att stävja det värsta.
+6
Kommentera