Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383531

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Mycket tveksam om i huvudtaget någon kan få fart på Rödin. Jag tror att han skulle behöva stå över några matcher helt enkelt för att hitta sig själv först. Rödin är i grund och botten en fantastisk spelare, det har vi sett under många säsonger men jag får känsla att han inte mår bra och detta kan bero på andra orsaker som kanske inte har med hockey att göra. Alla vi som arbetar och är sambos/gifta alt har ett förhållande vet att om man inte mår bra hemma så mår man inte bra på jobbet och tvärtom.
Sedan så håller jag helt och hållet att Palve ska bänkas. Han har sett nonchalant ut och är alldeles för egoistisk/puckkär, tappar lätt pucken vilket ställer till för kompisarna i laget.
Den fjärde kedjan håller inte SHL klass, det har vi sett tydligt. Där skulle jag vilja ersätta med ett par juniorer.
När det gäller BP och PP kan jag inte förstå att man inte lägger mera krut på träningarna. Det är där man vinner matcher. Minns PP med Silver, Lindblom och Calle tillsammans med Gunde på blå. Målgaranti i PP.
Tillbaks till grunderna. Spelet byggs från defensiven. Spelarna måste vissa mera disciplin och det gäller även forwards. Kollar man reprisen så ser man tydligt att det fuskas, man tar inte ansvar utan sätter kompisarna i skiten. Dessa spelare behöver veta att detta kan inte accepteras.
Till sist så måste Manner styra mycket hårdare och visa att det är han som bestämmer. Han kan vara en mys gubbe men inte i tävlings sammanhangen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad:
Du vill ersätta fjärdekedjan med några juniorer?
Vilka juniorer? Från J20 laget som åkte ur Super Elit förra säsongen?
Du tror inte att dessa juniorer redan hade spelat om de ansågs bättre än dagens fjärdekedja?

Det FINNS INGA JUNIORER!
Kommentera