Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383565

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: får man in en spelare i den kalibern så blir det fart på laget. Tyvärr så är de nog inte speciellt intresserade av att spela i ett bottenlag
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
AW-M89: vi måste få in energi som ger tro och sjökvförtroende.

AB citerar David S frön matchen:

”– Bytet direkt efter att vi gjort mål måste bli bättre. Det har varit ett mönster att vi släppt in mål direkt. Kanske beror det på att vi är lite nedåt mentalt efter förlusterna i början.”

Det skitsnack att det är 6 matcher och 46 kvar och allt kan hända.
Självklart sätter sig en dålig inledning på prestationen precis som David sa ovan. Ju djupare dipp ju mer bra prestation krävs för att vända det mentala och tro på det man gör.
Det går inte bara att prata om att tro på det man gör om man inte får beviset för sin tro bekräftat då det är dags att leverera.

Vi och Alice pratade initialt om att en spetsspelare/målskytt måste in. Men har vi varit nere i källaren ett tag utan att hitta vägen upp, så hjälper det föga att bara placera en till där i gänget. Då krävs deg mer än så för att försöka få gruppen att tro på att de kan ta sig upp igen på allvar.
Två forwards är kanske inte ens nog snart - väntar vi för länge med att få in energi som tar oss upp så är det ledarskapet som måste bytas. Inte för att det blir bättre utan för att det ger något nytt att tro på.
Det blir alcens och svedmans ansvar att se till att vi inte hamnar där annars slutar det med att Manner o co får ta smällen..
Kommentera