Brynäs IF

715555 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2383995

Sv: A propósito de nada
Huge:

Huge, om Brynäs åker ur SHL är du en av de ansvariga, eftersom du inte förmår att ha en kritisk hållning till brynäs organisation...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
spolaisen: SHL-lagen åker massa buss. I Brynäs fall var det ju praktiskt också i och med att man åkte från Växjö till Malmö.

Dock spännande att Manner pratar om belastningen efter en så lång bussresa när man så sent som förra säsongen kastade in Timashov väldigt snabbt på is efter att ha flugit över halva jorden, but you live and you learn, som man säger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen:

Man kan precis lika väl kunna säga att de kritiska och gnällande fansen är ansvariga för Brynäs förfall. De supportrar som hånar, gnäller och hatar mot såväl klubben som tränare och spelare.

Brynäs fans har ett rykte om sig att typ vara Sveriges sämsta supportrar pga sitt eviga gnäll och sina tysta läktare. Klart som fan spelare inte presterar på topp då.

Hugo är en frisk fläkt bland alla gnälliga jävlar här inne. Det är min bestämda mening. Huge har inte alltid rätt, men han är iaf en riktig supporter till sitt lag.

Tvi vale för fans som hånar, hatar skrattar åt sitt eget lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
spolaisen: Med tanke på att du bara är en i mängden av alla ”tomma tunnor” så lägger jag inte så mkt vikt vid vad du tror är orsaken till varför Brynäs isf blir degraderade.
Nåt säger mig dock så pass mkt att vare sig dina, mina eller andras goda ”soffråd” härinne har nån som helst inverkan på vår tabellplacering…
Kommentera