Brynäs IF

715437 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2384119

Sv: A propósito de nada
Axle San: 2 matcher och 20k+ något i böter
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag har följt denna sida i många år nu och gick under ett namn till och med och diskuterade med många utav er för i tiden. Intresseklubben antecknar.. Jag är medveten.

Men just nu kände jag mig för att bara kommentera vissa personers vidriga beteende här på forumet som gäller vår älskade klubb Brynäs IF och vår kapten Anton Rödin.

Jag kommer ihåg att många av er, inklusive mig själv, var i extas när Anton Rödin kom tillbaka för sin tredje sejour i den finaste tröjan i Sverige. Vissa pratade till och med om att denne egna produkt skulle leda oss till himmel och rike, SM Guld.

Jag vill börja med att fråga er som nedvärderar emblemet och kaptenen ständigt med hån och skratt i alla former om ni är helt j*vla dömda i huvet? Ni sprider äckliga rykten och klagar och gnäller fan efter varje förlust och vinst spottar på hela föreningen när ni håller på och uttrycker er med era äckliga ord som handlar om ovan. Ni varken vet hur det ser ut i Brynäs och ni känner inte Rödda, Brynäs har inte mått bra sedan 16/17 och vissa prestationer är inte värdiga våra färger, men kalla er för helvete inte fans/supporter när ni håller på såhär och vänder kappan med vinden.

Brynäs är för anrikt, för historiskt och alldeles för vackert för detta.
Anton Rödin ÄR vår kapten och kommer likt fan att vara vår kapten i minst 2 säsonger till.

Kom med åsikter, kritik och diskutera hur fan ni vill, det är ni jävligt bra på ska ni veta, men håll förfan en god ton och smutsa inte ner Brynäs som ni har gjort för ni skämmer ut oss över hela hockeysverige!

Nu jävlar ska vi stötta Manner, Kaskinen, JA och Rödin och hela laget istället! Hoppas detta med Dal Colle stämmer och på torsdag åker ger vi lillebror stryk!

Tack.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Räven: alltid nåt även om det borde ha blivit fler matcher,
Kommentera