Brynäs IF

713662 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2384154

Sv: A propósito de nada
Jag har idag fått 2 till PM om Brynäs
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Det verkar som Pettis avslutat sitt konto här på Hockeysnack. Kan tycka hans formationer där han skriver in spelare som inte ens varit på tapeten överhuvudtaget onödiga. Samt hans tabelltips tidigare där han skrev Brynäs som 5:a. Vi har varit i nedre halvan nu flera säsonger, bara för vi får in någon som Johan Larsson m.fl. så tror jag inte att den trenden bryts.
Utan vi får fortsätta kämpa för att undvika kval.

Jag kan också tycka att Anton Rödin är nog kanske inte lämpad som kapten, man undrar vad han bidrar med i omklädningsrummet som gör grabbarna motiverade att spela för skölden, och göra sitt bästa på isen för att vinna matcher.

Ta bara situationen där han trippade Shinnimin (ja, han filmade.) han var ju fortfarande arg när han gjorde intervjun efter matchen. Absolut bra att visa känslor, men lägg energin istället på att boosta laget, och lägg energin på att vara arg över ett domslut åt sidan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Angående Rödin. Jag känner inte honom personligen men det måste ändå vara tillåtet att diskutera hans ledaregenskaper, eller bristen på dem.

Under åren har man fått sig en bild av honom genom sättet han agerar på isen, i båset, i intervjuer, osv. Jag tror absolut han älskar Brynäs men jag tror inte han sprider bra energi i laget på sättet han hanterar motgång.

Har sett honom slå med klubban i isen på ett dramatiskt sätt när Brynäs släppt in mål trots att han var sist i hemjobbet, stå och ge korta, ganska dryga svar efter ytterligare en förnedring, ta utvisningar i ren frustration - tyvärr kan listan på karaktärsdrag som man inte vill se hos en kapten göras ganska lång.

Jämför till exempel med Blake Wheeler när Laine gjorde självmål:
youtu.be/F7nEs6OgC5g?t=57

Kan ni någonsin föreställa er Rödin göra så? Eller bara något så grundläggande som att peppa laget i båset?

Istället har vi:
youtu.be/tczVLJTvyi8
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Pettis, jag gillar en hel del du skriver och tar med stort intresse del av dina laguppställningar. Men ibland verkar något bara ”slå över” och det blir för mycket.

Du kan få hur många PM som helst, men allvarligt, tror du någon annan bryr sig??
Kommentera