Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2384160

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Du är och har alltid varit en bitter jäkel, det är aldrig någon tidigare som har ifrågasatt Anton som kapten, det har börjar nu i alla dessa konspirationsteorier som förekommit senaste 2 veckorna, och detta efter 6 omgångar.
Och vad fan vet vi hur han är på träningar eller privat med sina lagkompisar?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kribban: Vad är det för konspirationsteorier du pratar om? Jag ser ju hur han agerar i motgång och försöker bara diskutera om saker som mycket väl kan resultera i det ängsliga, sköra lag vi sett i 5 år nu.

Kan mycket väl vara så att han är världens varmaste person bakom scenerna men det skulle inte skada att visa den sidan av hans personlighet även under matcher och intervjuer. Jag har för övrigt varit en stor supporter av Anton trots hans brister men då har han åtminstone visat vägen som ledande spelare. Det gör han inte längre.

Att Rödin ifrågasätts nu är inte så konstigt. Laget har börjat få slut på andra saker som rimligen går att lägga skuld på. 7 tränare på 5 år var en statistik till och med jag lyckats förtränga. Det är obeskrivligt uselt.

Att diskutera laget och spelare på ett forum om nämnda lag som ingen spelare förmodligen läser går minsann inte men att kalla mig en bitter jäkel har du inget emot. 👍🏼 Du ser ingen ironi i det?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kribban:
Öööh... frågan om Rödins ledarskap har legat och pyrt i flera säsonger.
Kommer inte bli nån ordning innan frågan om ledarskapet i gruppen är löst på det ena eller andra sättet.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kribban: ”det är aldrig någon tidigare som har ifrågasatt Anton som kapten”

- Ursäkta men har du bott bakom en sten i fyra år…?
Kommentera