Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2384213

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Läste din kommentar och håller med om att det är ytterst vansinnigt att det finns folk runtomkring som hotar och hånar spelare och ledare. I mina ögon är dessa clowner inte supportar utan ett gäng mindre begåvade individer som vill bara få uppmärksamhet.

Däremot så finns det väldigt många (utgår från mig själv) engagerade individer som ägnar många timmar och lägger många tusenlappar på Brynäs och som anser att föreningen brister på en del viktiga punkter. Kommunikation med supportar, hemsidan, tillgänglighet, etc är något som medlemmar och riktiga supportar vill och förväntar sig av ett lag man följer och lever för. Jag själv har varit sponsor i flera år och insett att Brynäs lägger alldeles för lite arbete på att vårda sponsorer (bortsett från en middag med presentation av spelartruppen).
Att man inte lyckats resultatmässigt gör också att dessa trogna fans blir frustrerade.
När det gäller psykologi så är det självklart att spelarna vill så gärna prestera och vinna varje match och det gäller även Palve, Rödin som många här inne klagat på men ibland låser det sig vilket det sätter sig i skallen. Vi ser och hör tydligt Rödins frustration, vi ser att Manner inte mår bra och tar på sig varje poängtapp, vi supportar visar frustration osv men det hjälper inte även om jag själv dras med i negativa tankar.
Nu får vi hoppas att det släpper och att laget börjar vinna för då kommer stämningen i föreningen, ute på stan, här inne vara mycket mera positivare.
Ha en bra dag
Kommentera