Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2384495

Sv: A propósito de nada
Jugge: Som jag ser det så avvek Brynäs tydligt från sin game plan i förra matchen. Man tappade tålamodet helt.

Sen tvivlar jag på att Manner får med sig laget riktigt, känns som att flera spelare inte gör jobbet och att några ser direkt omotiverade ut.

Risken är att det blir samma visa idag. Backar som plötsligt "pinchar" som sista gubbe och för ivrig forecheck.

Laget måste gå tillbaka till det som fungerade bra mot Rögle och mot Örebro.
Sen måste målskyttet och special teams vakna.

Om jag ska tippa så tror jag Brynäs i slutändan blir straffade, återigen av samma anledningar som tidigare. Men hemmaplan kan väga upp en hel del. Så oavgjort vid full tid känns rimligt.

Blå grottan: Håller med om det dåliga tålamodet senast. Bevisades väl tydligast genom Rödinfemmans uppträdande vid deras kvittering innan paus.
Sen håller jag inte alls med när du tror att det handlar om omotiverade spelare som inte vill göra jobbet. Varför gjorde man isf jobbet och var väldigt motiverade i de matcher där vi både vunnit och tagit poäng efter förlängning?
När frustrerade och överambitiösa spelare vill göra allting själv och spelet inte synkar, då kan det lätt se ut som att man är omotiverade och inte vill göra jobbet.