Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2385805

Sv: A propósito de nada
Carlo: Kollar man highlights så ser man att 80 % av målen hängs i taket. Inte minst av Skellefteå. Detta betyder att större delen av andra avslut inte blir mål. Det small ganska rejält i målskydden igår när Brynäs hade bra lägen. Vi kan inte räkna med fyra mål i matcherna på styrningar och myror från blå. När såg man ett distinkt mål i taket från Brynäs sist? Gunler hade det i ryggmärgen. Där finns utvecklingspotential. Värvningar i all ära men en trupp kan även utvecklas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Avsluta högt: ”Vi kan inte räkna med fyra mål i matcherna på styrningar och myror från blå. ”

Jag förstår vad du menar men tänker samtidigt precis tvärtom. Det är ingen slump att dessa styrningar och ”myror från blå” blir just mål.
Våra backar som Sklenicka, Kinnvall & Johannesson har en otroligt förmåga att få igenom puckarna, samtidigt som vi värvat spelare som är riktigt bra framför kassen i Larsson & Björninen.
Detta är något vi verkligen bör fortsätta trycka på. Det gäller att utnyttja dessa styrkor. Lätta handledare från blå med trafik framför kassen BÖR vara Brynäs signum iår! Laget är som skapt för den typen av hockey!
Kommentera