Brynäs IF

713312 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2387413

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Så jävla skönt med en ny vinst!! Vi vinner välförtjänt, vi är bättre 5 mot 5 över 60 min.

Sen är det VÄLDIGT tråkigt att en sån här match ska lida av otroligt dåliga domare! En dålig dag så förlorar vi denna match pga två jävla dårar som inte kan läsa hockey. Otroligt dåliga utvisningar de tar, Sklenickas 2:a i slutet kan stoppa oss men vi kämpar på!

Väldigt rättvisa 3 poäng. Vi spelar väldigt bra genom hela matchen. Många som får plus ikväll men Ölund, Rödin, Scott, Björninen-kedjan och junisarna är bra. Sklenicka är det bästa jag sett i Brynäs på många år men generellt är backsida bra. Johannesson och Friman var mkt bra idag!

Återigen, nu måste fan en allvarlig diskussion tas kring domarna. Dom håller på att lura oss på en seger. Jag saknar ord!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gunderson: som sagt släktmiddag: men lyckades se de två sista perioderna via mobilen. Sk ”social kompetens”😂😂😂 middag och match samtidigt.

Inte samma sak givetvis, och man får ju inte samma fokus, överblick och missar detaljer.

Någon detaljanalys på spelar-nivå omöjlig..

MEN: det jag såg var in i helvetet bra, säsongens bästa match. Vi slår serieledarna. Aggressivt, påslagna, kamp om pucken, offervilja. Spelar vi så här jämt, kanske omöjligt, men oftare åtminstone så är vi topp sex. Men som Brynäsare vi är ska vi inte sväva iväg och jinxa för mycket.

Dessutom hyllning till en av smurfarna, välförtjänt.

Stort grattis 🥂 till oss och en jävla skål 🥃 till er alla🥰💯

Sweet dreams från middags-(coach)soffan😂😂😂
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vi blir hårt åtgångna av domarna hemma. Regelrätta mål döms bort och får sen ändras (Örebro), idag är utvisningsfördelningen helt galen av domarna. Vi har också återigen problem med att utnyttja våra målchanser.

Det positiva: Vi vinner rättvist, bättre laget, särskilt i 5mot5. Flera spetsar börjar vakna. Mål i pp, bara ett mål insläppt. Och Kung Ove hyllas och får sin seger.

Härligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gunderson: Vill lägga till Lindbäck där också. Han har växlat upp ordentligt nu!
Kommentera