Brynäs IF

715018 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2387393

Sv: A propósito de nada
Brynäs bättre och förtjänade att vinna. Men jag är ändå irriterad på domarnivån för den kunde (orättvist) ha sänkt oss idag. Vad fan var det frågan om? Kompensation för att SAIK hade spelare borta? Det är för dåligt.

Men otroligt glad för sex poäng denna veckan, 0 p hade cementerat oss i botten, det gav arbetsro. Tror inte att Rögle är i botten för att stanna…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Så jävla skönt med en ny vinst!! Vi vinner välförtjänt, vi är bättre 5 mot 5 över 60 min.

Sen är det VÄLDIGT tråkigt att en sån här match ska lida av otroligt dåliga domare! En dålig dag så förlorar vi denna match pga två jävla dårar som inte kan läsa hockey. Otroligt dåliga utvisningar de tar, Sklenickas 2:a i slutet kan stoppa oss men vi kämpar på!

Väldigt rättvisa 3 poäng. Vi spelar väldigt bra genom hela matchen. Många som får plus ikväll men Ölund, Rödin, Scott, Björninen-kedjan och junisarna är bra. Sklenicka är det bästa jag sett i Brynäs på många år men generellt är backsida bra. Johannesson och Friman var mkt bra idag!

Återigen, nu måste fan en allvarlig diskussion tas kring domarna. Dom håller på att lura oss på en seger. Jag saknar ord!!!
Kommentera