Brynäs IF

715607 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2388039

Sv: A propósito de nada
CatoCensorn: Tycker man ska ha i åtanke att det finns olika coachingfilosofier. Manner sysslar inte med en särskilt aktiv coaching och bygger spelarna långsiktigt genom förtroende. Det innebär exempelvis att Ljungkrantz spelade sista bytet i andra perioden mot Leksand och att Bergman & Hedberg bildade backpar i matchens sista byte mot Skellefteå. Ingen aktiv matchcoach hade coachat på det sättet.

Det finns väl egentligen inget rätt eller fel med vilken filosofi en coach praktiserar. Jag tycker inte det är så konstigt att man kan ha andra preferenser än den coachen som har Brynäs för dagen. Om ett år kanske en coach med helt annan filosofi coachar samma Brynässpelare, och då kanske det är förespråkarna av Manners typ av coaching som är kritiska till coachingen.. Betyder det att båda alltid coachar rätt eller alltid fel? Nej.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag håller med i allt det du skriver. Men jag lyckas inte med att förstå kopplingen till mitt inlägg? Jag polemiserade mot vad jag tyckte var en överdrivet kritisk inställning till vissa användare här inne på forumet. Manners coachingstil är jag väldigt öppen för att diskutera. :)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sandlin körde ju extrem "sossehockey"

Tror det var -95 i final nr 4 typ, så fick Brynäs PP.
Perlskog? skrek som besatt att man skulle ta in 1:a linan.

Nädå säger Sandlin. "Det var fjärde femmans tur att spela"
INGEN fatta nånting🤣

Jag kan minnas fel om match. Men minns att kommentatorerna var galna på att det inte toppades.
Kommentera