Brynäs IF

715290 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2394633

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Färjestad spelar med en helt annan intensitet och fysik än de motståndarna som Brynäs har vunnit mot på sistone. Om domarna tillåter spelare att gå över gränsen i närkamperna måste man anpassa sitt egna närkampsspel efter det och inte gnälla på domarna.

Färjestad har även ett extremt välbalanserat lag med intensitet, fysik, skicklighet och inte minst skarpa skyttar som man inte kan låta skjuta direkt utan att det rasslar i nätet.

Som sagt, Färjestads första period är det klart bästa som Brynäs har ställts mot den här säsongen hittills. Det sämsta man kan göra nu är att fokusera på domarna.

Nu ska det bli intressant att se om Brynäs kan resa sig eller om Manner kastar in handduken efter halva fighten.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller med. Samtidigt har dom fått 3 mål lite gratis/turligt.
Berras slarv innan ettan slutar i gapet på Björklund, nästa ett höstlöv och vid trean slår Friman hål i luften vid rensning i BP.
2-3 viktigt, annars blir det tufft…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Dom har ett riktigt bra lag. Tunga, fysiska och skickliga och vi ligger inte under med 3-1 pga domarna.

Min poäng är att domarna ska följa regelboken. Lag ska inte behöva förändra sin spelstil på grund av inkonsekventa zebror
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Tack Peja. Underbart att läsa att läsa er GB men att uppmuntra till skada spelare medvetet är inte OK näst intill straffbart. Men ni har två perioder kvar och vem vet ni kanske jublar när den feta damen sjunger.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: spot on
Kommentera