Brynäs IF

714261 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2395822

Sv: A propósito de nada
Khall92:
Haha ja du det kanske vore nått.
Men jag tror inte vi kan förvänta oss nått från källorna.
Det har ändrats väldigt mycket senaste året.
Får inte veta mer än ni andra.
Och om jag nu mot förmodan får veta nått så får jag endå bara mothugg och dåligt bemötande av vissa som kallar mig för en lögnare mm. Så jag väljer att vara tyst istället.

Men en sak vet jag iaf. Som jag kan dela med mig. Brynäs är intresserade av Gunde till nästa säsong. Det kanske är rätt uppenbart. Alcén älskar ju Gunde som både person och ishockeyspelare.

Sen kommer inte jag sluta hoppas på Boken, Lucas och Silver (kanske bryter?) till nästa säsong. Kanske även Lindblom och JJ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: saxan från Aftonbladet...
"Du har en bra relation med Alcén efter alla år tillsammans, gissar jag?
– Ja, han var ju min rumskamrat under många år, haha. Vi sms:ar ganska ofta faktiskt och det är kul att några av mina tidigare lagkamrater går vidare till att bli tränare eller sportchefer.
Har han sms:at ”kom tillbaka, Ryan...”.
– Haha, det har hänt... Jag får styra samtalet i en annan riktning då (skratt).
– Nej, men jag har som sagt kontrakt och det är det jag fokuserar på nu. Samtidigt vill jag inte utesluta något med Brynäs. "
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Angående Gunde har väl diverse sportmedia skrivit att det är ”klart”. Sen om Gunde kommer kunna tillföra något i SHL? Silfverberg har väl också sagt att han vänder hem nästa år? Boquist är intressant. Strandsatt i new jersey…kanske skulle må bra av att vända hem och bli nyckelspelare

Förstår att du väljer att vara tyst..
Kommentera