Brynäs IF

712720 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2399094

Sv: A propósito de nada
munkas:
Det är märkligt ändå att i mitten av Augusti så säger JA att 2 forwards skall in......
Sen skall 1 spetsforward in......
Sen kommer ett "vi får se" ......
Nu är det en okänd HA lirare som är på tapeten......

Låter mera som att JA inte lyckas hitta/locka till sig kvalitet än att det är brist på spelare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : Är väl egentligen inte jättekonstigt. Marknaden som många trodde skulle svämmas över av namnkunniga spelare inte gjorde det på grund av att beklämmande många valde att fortsätta spela för blodspengar i Ryssland, samtidigt som SHL-lagens kostnaderna ökat med energipriser och svagare svensk krona.

Vad gäller Anton Gradin lär det väl inte vara sannolikt att han kommer under denna säsong? Tingsryd är näst sist i allsvenskan och om de inte är konkursmässiga har jag svårt att förstå varför de skulle släppa sin poängkung nu?

Personligen ser jag gärna att vi värvar från Allsvenskan. Ser mycket hellre en Fredrik Olofsson/Linus Karlsson/Patrik Karlqvist/Adam Tambelini/Jonathan Johnson (eller en Oskar Eklind för den delen) än en ny Danny Kristo/Loui Caporusso.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Exakt! Snart kommer han säga att det inte finns några spelare som passar in..... bla....bla...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : Det enda märkliga i det hela är att spelarna som värvas inte räknas av vissa supportrar sen att JA lyckas värva Larsson mfl och bygger ett lag för framtiden med talanger har tydligen undgått vissa soff coacher , inte lyckas att locka till sig spelare vilket snack det är inte duvor vi pratar om.
Kommentera