Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2400763

Sv: A propósito de nada
munkas:
Problemet är väl inte Kvist och Birger...problemet är väl att i första hand Palve och i andra hand t.ex Olesen inte presterat bättre än dom förstnämnda!
Friman borde ha utklassat Bergman...har han gjort det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
willyyoung : Problemet är nog visst Birger och Kvist. Samt även Palve och Olesen.

Dom som matchar förstnämnda herrar måste gå till specsavers. Birgersson har ruggigt dåligt spelförståelse och händer sällan någonting runt den killen.

Kvist ska vi inte ens tala om. Finns ju ingenting i hans arsenal som gör honom farlig. Bara för att han stod upp för sina lagkamrater i matchen mot Malmö innebär väl inte ett slags fripass in i truppen? Gillar killens kämparanda och han påminner lite om Granström i sitt spel, men det måste hända mer runt den killen för att han ska bidra med något, just nu tar han bara plats.

Palve har -8 i den kontroversiella statistiken och 4 poäng på 15 matcher och Olesen har 3 poäng ( 3 mål ) på lika många. Det är också långt i från godkänt när det kommer ifrån dessa herrar.

Friman tycker jag ändå har spelat godkänt. Visst, 1 poäng på 15 matcher är kanske inte optimalt för hans meriter men han sätter sällan laget eller sig själv i skiten och kan spela rejält i egen zon. Något vi inte ser från alla backar i Brynäs idag. Han är inte här för att göra poäng.

Hedberg vill jag inte ens kommentera, då blir jag anmäld.

Nu spöar vi Lule!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
willyyoung : Kvist och Birger gör sina fjärde säsonger i klubben och är 21 resp 22 år gamla. De har tillsammans skrapat ihop 26 poäng på 210 matcher och visar ingen som helst tendens på utveckling. Att de skulle få förnyade kontrakt tror jag t.o.m förvånade dem själva.
Att man förlängde Palves kontrakt var ju inte särskilt märkligt eftersom han presterade bra förra säsongen.
Olesen håller jag med om är en besvikelse i den bemärkelsen att man trodde att han skulle göra mer poäng/mål än vad han gjort. MEN Olesen är ändå en del av en fungerande femma i Brynäs tillsammans med Ölund och Eklind. Han fyller en funktion där.
Nä, även om det finns vissa spelare i Brynäs som spelar i en för hög serie så tycker jag Kvist och Birger sticker ut lite extra. Det blev än mer tydligt när 19-årige Strömgren klev in och på riktigt visade hur en lovande ungtupp spelar hockey.
Kommentera