Brynäs IF

705158 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2404458

Sv: mellan säsong som vanligt
parks: jag tycker man var på rätt håll med senaste styrelsebyte etc etc. men sen blev det soppan med alcen och det känns tyvärr som ett ganska stort bakslag. ingen framgångsrik förening tillsätter tjänster efter vänskapliga kvaliteér (se även honken) utan det är efter kompetens. Alcen har inte kompetensen.

Manner har gjort mycket bra. men jag ser gärna en ny coach efter att hans kontrakt går ut. för att tävla på yttersta nivå så känns det som han saknar spets. i finska landslaget är han ju trots allt assisterande och tar inte de avgörande besluten.

i shl är det så små marginaler. då kan ett sånt beslut att tillsätta alcen avgöra.

men visst var det förra styrelsen som tillsatte honom? alltså inte nuvarande? då kan det finnas hopp om vi jobbar vidare. när går hans kontrakt ut?

sen återigen målvaktsfrågan. vilka har ok:at att göra den målvaktstränarrokaden? så länge de personerna är kvar. ja då kommer fler felbeslut att tas som hindrar oss att nå högre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: mellan säsong som vanligt
Supportern: Jo ibland känns det ju som det är på väg åt rätt håll.. men sen så gör man större analys så är det som du nämner sportchesfrågan, målvaktssitutatuionen med honken etc.. alltid massa stök.. jag svarade kanske på mina egna fråga varför vi inte är framgångsrika..
Kommentera