Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2405457

Sv: A propósito de nada
Jugge: Överdriven och enögd kritik mot Palve tycker jag. En av få kreativa och aviga/oberäkneliga spelartyper vi har och även behöver och som Manner därför med rätta har och även SKA ha lite större tålamod med än vad han kanske skulle haft med vissa andra spelare.
Drar heller inte ner tempot anmärkningsvärt i PP.
I en svacka för tillfället, bara hoppas att Manner vet hur han ska hanteras. Palve har inte varit så genomusel som soffbedömarna påstår. Än så länge överväger hans positiva egenskaper som skäl för fortsatt spel, de negativa som motiverar bänkning eller det än mer osannolika att Manner skulle vilja ha bort honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Nej, jag tycker inte det är överdriven eller enögd kritik. Klart man behöver ha extra tålamod med en spelare som Palve, men den gränsen är sedan länge passerad enligt mig. Manner har ju dock inget annat val än att spela honom då truppen är lövtunn..

Jag har sett alla matcher inkl. försäsongen och utöver 2 st. matcher så har han varit vår sämsta forward.

Men det track record och lönen han bär så skulle han vara borta från alla andra lag vid det här laget. Det är väl bara se dig om i de andra klubbarna, det skeppas ju spelare som inte presterar som tänkt hela tiden. Så det är inte en åsikt, det är fakta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Har Palves positiva egenskaper med 2+2 i form av poängproduktion verkligen vägt tyngre än hans negativa egenskaper den här säsongen? Svaret på den frågan måste vara nej. Om han fortsätter så här är det bara foten som gäller, finns inget annat. Sen är frågan alltid hur stort tålamod man ska ha, men det kan inte vara mer än max 10 matcher innan även Manners gräns är passerad, tror jag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag kan hålla med i din åsikt om att det ska finnas tålamod med Palve. Däremot menar jag att den gränsen är passerad. Utöver brist på poäng så påverkar han spelet negativt med onödiga utvisningar och riskabelt spel som tyvärr inte lyckas.
Kommentera