Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2409965

Sv: A propósito de nada
Någon som vet varför inte domarna får göra det enkelt för sig och tex kolla på jumbotron i alla hallar efter dom tagit ett beslut om tex en utvisning.
Om dom skulle få göra det skulle dom kunna se massvis av filmningar i efterhand och på så sätt kunna reparera sitt misstag och ta tillbaka utvisningen. Vilket skulle göra dom mindre hatade av all media och alla supportrar. Vilket sen i sin tur gör att fler vill bli domare.
Säg att dom gör som dom gör nu. Tar en felaktig utvisning på en filmning som visar sig bli helt avgörande för en match. Det skulle dom med lätthet kunna få bort om dom vore lite mer resnonliga plus att dom skulle få använda en tv till att kolla såna specifika händelser.

Lag vet när det andra lagets spelare gör en filmning.
Låt säga att laget bestider domslutet och att domarna får en chans att rätta till det istället för att avgöra en hel match felaktigt.

Mindre hat och mer rättvisa skulle komma utav det.
Dessutom tror jag spelarna skulle försöka sig på mycket mindre filmningar om domarna hade tillgång till detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Problemet med "jumbotronen" är att hemmalaget sitter och bestämmer vilka bilder som visas där. De tenderar att visa massa bilder när hemmaspelarna blir utsatta för regelbrott och medvetet inte visa några bilder när hemmaspelarna har gjort sig skyldiga till regelbrott.

Angående Göransson så är han inte från Gävle, han är en värmlänning som gick Brynäs hockeygym. Han var lite av en besvikelse, särskilt sista året, så det var roligt att han fick en så stark utveckling i Nordamerika och kunde komma tillbaka till svensk hockey som en betydligt bättre hockeyspelare än den Brynäs J20-spelaren han var innan.

På tal om något annat: Har Anton Gradin gjort en enda poäng sedan han började ryktas till Brynäs? Tror inte det, va?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bryppe_99: Vill ha hem Lucas Carlsson, kommer inte hända denna säsong men vore en dröm!
Kommentera