Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412046

Sv: A propósito de nada
Honken72: Karhunen måste ju stå på lördag, något annat finns inte.

Vi är snart halvvägs in i serien och Lindbäck håller inte alls den nivån jag hade hoppats på. Visst gör han en del fina räddningar och är bäst med klubban i SHL, men han är alldeles för ojämn. Så här långt in i säsongen, och med det antal matcher Lindbäck fått, så kan man inte heller längre prata om omställningstid från KHL.

Jag skulle vara förvånad om Lindbäck hamnar över 90% när serien är slut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
För första gången upplevde jag ikväll en Brynäs-match som kändes nästa oviktig. Ta er tid och scrolla igenom lite av läsarnas hyllningar i Aftonbladet och Expressen - massvis av fantastiskt fina anekdoter från folk som träffat Börje - tårarna bara rinner när man läser om deras möten med honom.

Hoppas det blir en fin hyllning på lördag, kanske rent av ett Börje-tifo. Nästan så att han skulle få en Toronto #21 tröja hissad bredvid Stigges tröja. Kanske i samband med att Torontos veteranlag kommer hit.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det var många som var mindre bra av våra spelare idag Bertilsson,Rödin,bla men bara bryta ihop och ta nya tag på lördag mot Jerusalem
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jugge: Tror att Manner till stor del tar agerandet vid ettan och tvåan för vad han anser det vara: mix av oflyt och slarv.
Tjyvar vid ettan, släpper stolpen en aning för att snabbare kunna vara i rätt position vid ett sannolikt och mer förväntat pass in framför kassen än ett skott på mål.
Tvåan mer misstag och chansning än oflyt.
Där verkade det som att han tidigt hade bestämt sig för att slå passet mot det håll där vi hade flest egna spelare, istf att med en backhand passa till en helt omarkerad egen back som bakom kassen och på väg mot det andra sarghörnet, förmodligen var beredd på att få pucken i det läget.
Med Manners filosofi och det stora tålamodet med Palve i åtanke och som ev fingervisning, tror jag att beslutet om spel för Karhunens del på lördag till största del beror på att det är planerat sen tidigare, även om ett visst mått av bestraffning pga kvällens insats förmodligen att nye kan uteslutas.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Undra om Honken ens tänker på att Lindbäck släpper många mål för att han inte håller tätt vid stolpen.

Likaså hans ”stöt” sida är han otroligt dålig på, ex Langs stolpträff i början och Elvenes mål.
Kommentera