Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412121

Sv: A propósito de nada
UbbeNils: Lindbäcks nonchalanta attityd och återkommande grodor hade väl varit ok om det var korphockey som spelades. Nu är det på högsta nivån i Sverige. Då är man såklart fokuserad och beredd i 60 minuter. Det finns inget annat.

Sen tror jag nog Rödin kan landa in på runt 15-18 poäng totalt den här säsongen om han får fortsätta kampera ihop med Olesen. Det finns absolut ingenting som doftar ”poängspelare” om den killen.
Med Rödins usla form ser hela den femman ut som en frejdig tredjefemma i Allsvenskan ungefär.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
munkas: För att inte tala om Rödin när han hade slagit indianan i mitten när Leksand glr 3-1 och när uppgivet slutar åka efter . Vilken nonchalant attityd. Har man gjort det misstaget då tok åker man för att rädda upp det.
Sanny Lindsrröm totalsågar honom där i tv.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
munkas: Ja jag gillar Limpan. Skön snubbe och en riktigt kompetent målvakt. Säkert viktig för lagsammanhållningen. Skulle kunna bli ett monster i ett ev slutspel eller kval… Men sättet han gör sina misstag på… Det stör mig. Det ser ut som att han inte är 100% koncentrerad. Helt unikt om ni frågar mig men det är ju återkommande med Anders. Som engagerad supporter är det naturligt att bli förbannad och besviken om en målvakts misstag ser ut att bero på lättja och dåligt fokus… Han måste höja sig om han har några som helst planer att aspirera på titeln ”Profet i sin egen stad”…
Kommentera