Brynäs IF

713768 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2412181

Sv: A propósito de nada
Jockster : Att Lindbäck har förstört alla chanser att vinna i går är bara löjligt , vi brände minst tre till fyra mål chanser vilket Lindbäck har noll att göra med ,man måste göra mål för att vinna matcher ,Rödin gav bort ett friläge vilket resulterade i ett baklänges mål osv, det finns många förklaringar till att vi förlorade i går men att det bara var Lindbäcks fel är bara nonsens , att Lindbäck inte hade en av sina bästa kvällar i går är inget att diskutera utan han behöver bli jämnare i sina prestationer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
J-S:
Nej det är inte möjligt!
Hans agerande sänker hela laget rent moraliskt och arbetsmässigt!
Att först se målisen göra en sån tabbe är moraliskt sänkande, att sen arbeta sig in i matchen för att se målvakten göra ytterligare en tabbe är ännu mera moraliskt sänkande och kan ta udden av de flesta lagen vilket hände igår!
Ja Rödin chansar rejält och tabbar sig också men som sagt han chansar i JAKTEN på mål som de måste producera då AL skänkt 2 mål till Leksand.
Hade det stått 1 - 1 eller att Brynäs hade lett matchen så hade han aldrig försökt sig på att slå den passningen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:

-nejdå målvakten satte bara an tonen på matchen genom två billiga mål till Leksand.

Många lag har tyvärr svårt att hämta sig från billiga baklängesmål...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S: Tja LarsGöran, hoppas att du mår bra. Tyvärr så har du fel när det gäller just gårdagens match. När Lindbäck gör sin andra tabbe precis efter att laget kvitterar kan jag som har hållit på med idrott tala om för dig att det blir väldigt mentalt påfrestande. Alla kan göra tabbar men Limpan har gjort det flera ggr i år och många ggr i just matchavgörande lägen. Sedan är det klart att det är ett lagspel det handlar om men ni minns även Palves indianare för några veckors sedan vilket även denna gång blev matchavgörande. Limpan måste bänkas ett par matcher och tränarna behöver ta en snack med honom gällande hans inställning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
J-S:
Laget är för ojämnt. Det är en fråga om fokus.
Kommentera