Brynäs IF

715414 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2414189

Sv: A propósito de nada
Jugge: Och jag TROR på det motsatta: att kravställningen sinsemellan/gentemot varandra hos de som spelar, höjs och inte sänks när så pass viktiga och ledande spelare inte kan bidra.

Låter inte logiskt eller sannolikt att övriga spelare i det läget går in med attityden typ ”ähh, nu när JL och Kinnvall är borta så kan vi andra slappna av utan några krav på oss själva…”
Det mest naturliga i såna lägen borde väl istället vara att Manner/spelarna ställer krav på högre prestation än kanske normalt på de som spelar.

Jag skriver TROR så att jag slipper få dig och andra efter mig med den sedvanliga och barnsliga kommentaren ”Ja, Huge vet ju som vanligt mest och bäst”.

Om jag nu inte missuppfattat dig och du med orden
”kravställningen i truppen” menar nåt annat.

Däremot kan det absolut vara så att vissa spelare, beroende på karaktär/personlighet, presterar lite sämre pga att uppbackningen från de frånvarande inte finns där, både när det gäller det rent praktiskt speltekniska och även den mentala stöttningen som försvinner.

Det är dock nåt annat och som inte behöver innebära att kraven samtidigt skulle bli/vara lägre än när alla är friska och spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Det är väl lite det här jag menar med kravställningen. Rödin har alltså åkt hem mer besviken vid andra tillfällen…. Med årets jämna tabell så måste vi ju vinna mot bottenlagen, speciellt på hemmaplan. Det blir ju som 6 poängs matcher. Vi får hoppas på betydligt bättre insatser mot IKO och ät ägg kommande vecka…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: med ett decenniums erfarenhet av världens bästa liga där han har spelat med hyperstjärnor som Ovechkin och Eichel så sjunker GARANTERAT kravställningen när Larsson försvinner. Rödin och Bertilssons erfarenhet är inte i närheten.

Det skiljer topplagen mot mitten/bottenlagen, det får inte samma effekt som i t.ex Växjö eller Luleå om Gustafsson eller Rosén skulle bli långtidsskadade.
Kommentera