Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2415070

Sv: A propósito de nada
Lemp: Har aldrig påstått att jag vet heller, bara vad jag tror utifrån det han säger.
Jag ville bara öppna för en annorlunda tolkning av Manners frustration, än att det måste bero på att han skulle vara besviken och sur på att Alcen iså här långt nte har satsat tillräckligt och mer för att värva ex fler spelare.
Skulle tro att frustrationen till största del beror på att vi fortfarande inte har tillräckligt med medel för att kunna spetsa till laget ännu mer.
Läste/hörde häromdan att nån ledare nånstans hade sagt att det är 3 saker som måste till för att ett lag ska kunna lyfta: Pengar, pengar och pengar.
Ligger en hel del i det, för att inte säga att det i princip är allt som krävs.

En annan sak i podden och där jag tycker att man övertolkar och är lite väl konspiratoriska gäller den korta tid som hann gå mellan Manners uttalande/krav på föreningen och Alcens tillkännagivande om att man förlängt.
I podden spekulerar man i att Manners krav skulle ha kommit som en total överraskning för Alcen och att uttalandet i media då helt plötsligt skulle ha skrämt upp ansvariga så pass mkt att man man först då bestämde sig för att erbjuda en förlängning.
När det lika gärna och mer troligt ligger till så att Manner och ansvariga har stött och blött en ev förlängning mellan sig under en längre tid men inte velat gå ut med det tidigare.
När Manner sen ev blev lite överraskad/ställd när frågan om nästa år kom i podden, så kunde han inte hålla masken utan sa vad han tyckte.
Nåt som ansvariga förmodligen inte var så tillfreds med, men gjort var ju gjort så vad göra i det läget?
Tja, bara att gilla läget, förmodligen... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: ” Läste/hörde häromdan att nån ledare nånstans hade sagt att det är 3 saker som måste till för att ett lag ska kunna lyfta: Pengar, pengar och pengar.
Ligger en hel del i det, för att inte säga att det i princip är allt som krävs.”

Det kan vi ju konstatera direkt att det inte stämmer. Det är ju inte så att det saknats pengar i Brynäs de senaste åren, problemet är ju att man slängt pengar efter fel (mediokra) spelare.. Så att påstå att pengar löser allt är att göra det lätt för sig.

Man måste så klart värva rätt spelare med tydliga roller som alla köper för att bygga ett LAG. Det har varit Brynäs akilleshäl de senaste åren, inte bristen på pengar. Sen så klart hybrisen efter silvret 2017 med 4 guld på 10 år osv….
Kommentera