Brynäs IF

715387 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2415987

Sv: A propósito de nada
jok3rn: här har vi en uppgradering till nästa säsong om Eklind drar nån annanstans. Men går väl till SAIK..

Har varit BIKs bästa spelare denna säsong!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Luddf: Med tanke på hur han betedde sig både på och utanför isen här i Skellefteå så får vi hoppas att Brrynäs har koll på personlighetsutvecklingen innan man tänker tanken på att värva honom.
Det var den 18 november som Skellefteå AIK-spelaren, efter att ha hamnat i osämja med en annan gäst, hindrade två ordningsvakter när de skulle avlägsna honom från lokalen. Det genom att kränga med kroppen, slita och veva med armarna.

Till en början nekade AIK-spelaren till brott och berättade i förhör att han upplevde att vakterna bara väntade på att ”få sin chans”.

– De brottar ned mig och sätter på mig handfängsel. De skriker att jag inte ska göra något motstånd, och jag gör inget motstånd, berättade AIK-spelaren för polisen.

Ordningsvakterna, som hade en annan version av det inträffade, kallades som vittnen till rättegången. Den blev aldrig av då AIK-spelaren till sist erkände brottet i ett brev till tingsrätten.

”Jag var fullt medveten om att det sedan var vakter som ingrep mot mig, men blev på något sätt stressad över den situation jag försatt mig i att jag förtvivlat försökte ta mig ur situationen”, skriver han i brevet, där han också förklarar att han är ”djupt ångerfull”.

Skellefteå tingsrätt konstaterar att AIK-spelaren har erkänt brottet och att han visste att det var ordningsvakter som ingrep mot honom. Åtalet är därför styrkt och AIK-spelaren ska dömas för våldsamt motstånd.

Utöver de 30 dagsböterna han fick som straff ska han betala 800 kronor till brottsofferfonden.
Kommentera