Brynäs IF

705124 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2417938

Sv: A propósito de nada
bradberry: Bra inlägg om den förra styrelsen och Alcén, men det finns en detalj du missar. Det är att det förmodligen inte fanns i deras världsbild att de skulle röstas ner på årsmötet. De trodde nog att tillsättningen av Alcén som sportchef skulle vara väldigt populär bland medlemmarna och att de skulle ta en utklassningsseger i årsmötets omröstning.

Det var nog i ett väldigt sent skede, kanske rent av under själva årsmötet, som en del av dom förstod att det fanns en stor möjlighet för "oppositionen" att vinna omröstningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag har ju inte ”missat” den detaljen. Bara det att jag absolut inte håller med. Brynäs kan bättre-lanseringen fick stort utrymme i media och efter den direktsända duellen i GD/AB mellan Kangas och Engwall så seglade ju Kangas upp till stor favorit då Sven var mer än lovligt yrslig i sitt framträdande…

Offentliggjorde man Alcénrekryteringen samtidigt som årsmötet för att vinna röster så är det ju en sanslös felbedömning och ett ännu större fulspel…

Jag VET att man kände sig hotade och att man visste man skulle få en hård kamp mot BKB-alternativet. Det gör det hela så mycket ruttnare… Jag blir förbannad så fort jag tänker på det. Jag respekterar PJ som en spelare med härlig attityd och en go kille i övrigt. Men hanteringen i den här affären är så vidrig att han med övriga nötter i det styret som var då, är dömda i mina ögon. Jävla rövhattar!
Kommentera