Brynäs IF

713597 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2418433

Sv: A propósito de nada
Lindström: byter ämne här, sorry…

Efter snabbscrollat ”romanerna” här så konstaterar jag att det är gameday👍😁

Nu har vi ”supit bort” 3 sexpoängsmatcher mot tre bottengäng. Detta har jag lyckats förstå utanför styrelserum o/e bås, syntes ända bort till allas vår/min berömda soffa. Eller räknas inte fakta som kommer från en soffa😂😂?

Uselt är väl en målande beskrivning. Hade suttit skönt med NIO poäng samtidigt som konkurrenterna fått NOLL.

Måste säga att Veven saknas, bortcoachad de luxe. Gör det bra i Liiga som grädde på moset.


Men nu är vi där vi är….

Någon som har bra koll på skadelistan? JL lät väl dröja men för övrigt?

Från soffan är känslan (inte fakta) att vi blir/är ett kvallag fn. Vi får hoppas att vi kan skarpas ihop några ströpoäng här och där tills alla är tillbaka.

Till oss alla: Forza Brynäs 🇧🇪🇧🇪
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
BIF Kungen: För att orka se Brynäs spela just nu behövs en morfinpump kopplad till en infart på kroppen. När motståndarna gör 1-0 efter 5 min klickar man bara på en knapp och får ett snett leende.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tror vi alla kan se att diskussionerna här snabbt närmar sig ett all-time low, och ni vet hur knivskarp den konkurrensen är.

För det första: moderatorer måste bli bättre på att reglerna för forumet efterlevs. Samma gäller för alla som skriver här. Kolla reglerna och respektera dem. Med andra ord: väx upp, bete er som vuxet folk.

För det andra: att ha en av de ledande och mest ifrågasatta debattörerna som moderator är som att ha vargen att vakta lammen. Gör om.

För det tredje (och det här är en större poäng att fundera på): Tycker att skribenterna här inne borde fundera på vad deras inlägg säger om deras förmåga att förstå idrott. Vi blir alla frustrerade och irriterade när Brynäs, kollektivt och individuellt, spelar dålig hockey. Men, uppriktigt sagt, vad har ni för förväntningar? Detta är sport. Alla lag vinner och förlorar matcher, ibland en i taget, ibland i långa streaks. Alla klubbar har oscillerande utvecklingskurvor. Gläds med organisationen när det går bra, supporta organisationen när det går dåligt. Detta innebär *inte* att in absurdum försvara allt som sker, men fundera över hur du väger kritik mot support i dina kommentarer. Fundera på vad du själv är bäst betjänt av när du underpresterar; att någon messar dig att ”fan vad du suger”, eller att någon messar dig ”kom igen, vi vet att du kan bättre, kämpa på”. Om du tycker att Brynäs spelar totalkass hockey har du fyra val; byt lag, skit i hockey, uppdatera frimärkssamlingen, och gå ut i skogen och skrik. I vilket fall som helst, logga inte in här och böla ur dig en massa invektiv. Vi är trötta på att läsa det. Vi som gillar Brynäs tycker inte om att du använder föreningen som en slagpåse för dina frustrationer.
Kommentera