Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419588

Sv: A propósito de nada
Ett stort fel är att ganska många i vår trupp skulle inte ens få chansen i något av topplagen i HA, inte ens om dom spelade gratis.
Väldigt många här inne kände redan innan serien drog igång för snart tre månader sedan att vi ha ingen som ska göra våra mål. Nu 24 matcher in i serien så kvarstår samma fråga, vem ska göra våra mål?
Som det sett ut senaste matcherna skulle vi nog hamna på undre halvan i ha också. Nånstans på vägen har man gjort nåt fel annars skulle vi inte vara i denna situation.
Att efter varje match höra Manner vara stolt över grabbarna som kämpar och gör det bra... Inte ens experterna i studion kan hålla tyst längre. Dem har inte gjort det bra, för få hade det iaf bjudits upp till dans.
Det finns två lag som suger getpung för tillfället och Brynäs är ett av dom.
All den frustration det skapar hos supportrar avspeglas givetvis även här på forumet. Laget presterar väl inte bättre om vi skulle sitta här och tycka det var jävligt bra gjort ikväll..
Och här är det inte medgångssupporters, vi är alla hör även i denna motgång men det betyder ju inte att vi måste gilla det vi ser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dabif: De s k experterna är nollor. Vänder alltid kappan efter vinden. Det var inte längesen Manner var genialisk enligt dom. Han är samma tränare hela tiden.
Kommentera