Brynäs IF

713767 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419629

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tror de flesta av oss står bakom vårt Brynäs i vått o torrt. Och ja skulle vi åka ur SHL ner i HA så byter inte jag hjärtat mitt ändå.
Detta handlar om så många konstiga saker Brynäs säger ..gör och inte gör! Där är min frustration...
Att gå in i säsongen med tunn trupp..och " hoppas" att ingen blir skadad är ju så urbota dumt så man kan tro att det är dig 3!!
Att kasta bort VV för att man bli premiera Limpan ( att låta honom stå för att "komma" in i spelet! ) ..VV mv som tog oss till slutspel förra året Urbota dumt..
Manners coachning är undermålig..
En totalt frånvarande SC...Lät att stå längst fram när solen lyser men när det blåser kallt var är han då?
Jag hoppas ( för tror vågar jag inte säga längre när det gäller Brynäs) att de nu gör allt för att för att förstärka laget( köper inte skitsnacket att marknaden är död) att kvist och Birgersson får vila och växa i annan miljö..det är ett sånt skevt drev på dessa spelare.
Att Limpan måste steppa upp..annars låt Karhunen stå Det är ingen jävla friplats man har och ska ha i Brynäs!
Larsson o Rödda sjukt viktiga spelare...
In med Ove . Bredvid Manner..om inte coaching blir bättre ..
SC ..assisterande tränare.. låt Manner få vila från intervjuer. Eller växla ..mer..Låt inte Manner ta alla smällar Han är pressad redan nu..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Bästa inlägget på länge, klockrent!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Hörde precis presskonferensen efter gårdagens match! ”Laget bygger karaktär” - är det nå’t de bygger är att lära sig förlora vilket de tränat på flera säsonger nu! Inget, absolut inget har blivit bättre under Manners tid och faktum är att alla de som innan säsongen klagade på för tunn trupp, dessutom, har fått helt rätt.
Jag förstår inte heller hur man inte kan låta Tomi stå, snacka om nepotism.
Jag vet att Kangas är utbytt men resten av ” Brynäs kan bättre-gänget” finns kvar, var gömmer de sig! Inget har blivit bättre
Kommentera