Brynäs IF

715371 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2419655

Sv: A propósito de nada
Supportern: "Men, ett stort problem för mig i klubben är att inte rätt mentalitet finns. Jag tycker att det är uppenbart att ingen tid lagts på att scouta och ta in rätt typ av karaktär på spelarna."

Och för mig är det största problemet att så många supportrar inte har rätt mentalitet.
Man ger upp vid minsta motgång, kastar skit på spelarna under 60 minuter och talar om för dom hur usla och värdelösa dom är därute osv osv.
Kan du svara på följande fråga: för inte så längesen så vann vi flera matcher i rad och spelet såg helt annorlunda ut än idag. Varför hörde vi inget om fel mentalitet på spelarna från din sida under den perioden?
Jag menar, det är ju exakt samma spelare idag som spelade då.

Sen blir man faktiskt orolig för dina hockeykunskaper överlag när du på allvar påstår att Alcen/Manner har scoutat och tagit in spelare med fel karaktär.

Sklenicka
Johan Larsson
Kinnvall
Friman
Björninen
Strömgren
Johannesson

7 värvningar den här säsongen som du på fullt allvar anser vara felscoutade och inte har rätt karaktär.

Ska man skratta eller gråta åt ditt påstående?
Svårt att veta, faktiskt...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: håller med dig Huge att de spelarna du räknar upp är bra värvningar och positiva ..men det hjälper ju inte när vi har allt för många som underpresterar och inte lever upp till kravbilden vi har och som Brynäs har. Berra..limpan..Scott dima palve Hedberg Bergman...Det blir inte ngn helhet i alla fall..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ger upp vid lilla minsta motgång???

Jag vet ej men har du noterat att vi torskat 5 raka? Det är hela 15 poäng Huge och inte blir det lättare att truppen är tunn, spelidé saknas, målvakt med ett självförtroende i botten och vi ska möta ännu bättre motstånd närmaste 3 omgångar.

Vad har du för kompetens och insyn till att försvara detta? Uppskattar om du inte kommer med kopiera/klistra in svaret för då blir det tråkigt.
Som du själv skrev så ska vi svara varandra på ett schysst sätt.

Vem som helst kan se stora brister i alla lagdelar från målvakter till forwards. Och varför fortsätta envisas med Lindbäck i målet? Det kanske skulle rent av vara bra för Limpan att ta en paus då han fått väldigt många chanser. Det har ju snart spelats hälften av serien och han har stått de flesta matcher. Sedan kan man naturligtvis inte belasta Limpan för alla dessa mål då försvaret är under all kritik men det syns ju tydligt att han inte mår bra. Att vi släpper in 23 baljor på 5 matcher är är oacceptabelt.
Att Palve får spela i PP är något som de flesta av oss ifrågasätter. Även han är inte ensam att spela PP men de flesta ser att den "gamle" Palve är som bortblåst. Kan det rent av vara så att vi har för dåliga coacher? Manner, en underbar och ödmjuk människa men har svårt att få till med just denna trupp även om vi spelat bra vissa perioder.
Jag personligen tror att problemet ligger högre upp, bland annat en sportchef som gömmer sig och inte visar sig vara transparent mot trogna fans. Truppen behöver förstärkas och inte breddas med ytterligare ett par forwards, man har haft god tid på sig sedan i våras. Att marknaden är död idag fattar ju vi alla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Men det är väl ändå inte dom spelarna som är problemet?

Scouting handlar ju även att förlänga med dom som spelat bra eller släppa spelare/ledare som visar olika beteendemönster.

Ta Hedbergs förlängning exempelvis. Var det rätt?

Såg man utvecklingspotential? Har han tränat rätt? Mycket?

Inte vet jag.

Men där gjorde man en kraftig miss, som belastar mer än belönar.
Kommentera