Brynäs IF

715753 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420046

Sv: A propósito de nada
Attila: Quenneville verkar vara ett surkart, men faktum är ju att han är en spelartyp som Brynäs saknar. Man kanske skulle kunna få lite ”enkla” mål i powerplay om han stod till vänster och dunkade direktskott. Borde bli betydligt bättre än att ha Palve där.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Brynäs har ofta mycket offensiv zontid och skjuter ofta mycket skott men gör väldigt få mål. Kanske är kvalitén på skotten ett av problemen men känslan är att man behöver någon som kan vinna kampen framför målet, skymma målvakten och vinna returer. Se matchen mot Oskarshamn hur man bombar Canata som har en väldigt lätt match trots mängden skott. Den typen spelare bör också rimligtvis vara lättare att hitta än om man sökte mer offensivt kreativ spets som inte verkar finnas på marknaden. Kanske t.o.m. i allsvenskan.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Svårt för Quenneville att stå till vänster och skjuta direktskott när han också är lefthare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: precis så. Hade Brynäs haft ett bättre läge i tabellen och inte varit i den sits man är i, hade jag tackat nej till Quenneville. Men tyvärr finns inte den lyxen nu. Man får chansa och hålla tummarna för att han skulle trivas i Brynäs med tränare & lagkamrater helt enkelt.
Kommentera