Brynäs IF

713917 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420141

Sv: A propósito de nada
lapad: Vad vill du att Alcen ska säga då, och som skulle göra dig lugn?
Och som du rimligtvis kan kräva i form av öppenhet kring detaljerna i det han jobbar med just nu?
Bara för att du och andra otåliga supporter som inte har en aning om vad och hur mkt han jobbar på att få hit den forward han vill ha, så betyder ju inte det att alla supporter till laget sitter och grinar ifall han nu anser sig inte ha så mkt mer att berätta än det han redan sagt.
Sen kan man tycka att han likförbannat skulle kunna säga NÅNTING, även om HAN inte tycker att det behövs men att fans och media tycker det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag kräver ingenting men är väl förvånad att det råder tystnad men tycker att precis som du skrev "Sen kan man tycka att han likförbannat skulle kunna säga NÅNTING, även om HAN inte tycker att det behövs men att fans och media tycker det."
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: När Mikko Manner ställer upp på intervjuer före träningar, efter träningar, före match, under periodpauser, efter match (i tv, med andra journalister, på presskonferensen...). Gör Manner allt det för att han alltid känner att han har någonting nytt att berätta eller för det ingår i hans jobb att ställla upp på intervjuer?

Och framförallt; förstår inte personer som du och Alcén att det är positivt att synas i medier? Om inte Alcén intervjuas kommer medierna att fyllas med annat innehåll som kanske inte handlar om Brynäs. Det ingår i hans jobb att synas i medier och skapa intresse för laget. Det är en förmån - och inte en nackdel - om medier vill uppmärksamma Brynäs. Om det finns ett intresse från supportrar och media så ska man ta tillvara på det, inte se det som en belastning.
Kommentera