Brynäs IF

713928 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420143

Sv: A propósito de nada
Huge: När Mikko Manner ställer upp på intervjuer före träningar, efter träningar, före match, under periodpauser, efter match (i tv, med andra journalister, på presskonferensen...). Gör Manner allt det för att han alltid känner att han har någonting nytt att berätta eller för det ingår i hans jobb att ställla upp på intervjuer?

Och framförallt; förstår inte personer som du och Alcén att det är positivt att synas i medier? Om inte Alcén intervjuas kommer medierna att fyllas med annat innehåll som kanske inte handlar om Brynäs. Det ingår i hans jobb att synas i medier och skapa intresse för laget. Det är en förmån - och inte en nackdel - om medier vill uppmärksamma Brynäs. Om det finns ett intresse från supportrar och media så ska man ta tillvara på det, inte se det som en belastning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller förstås med, men jag talar ju om kraven på att Alcen ska ställa upp i parti och minut för att i första hand otåliga fans vill höra varför det inte händer nånting på värvningfronten, varför han inte agerar, varför alla andra lag har värvat och inte vi, osv osv. I det hänseendet kan ha ju inte säga så mkt mer än det har redan har sagt.
Att det däremot kan gynna intresset för klubben i allmänhet genom att ha en verbal sportchef som uttalar sig ofta om allmänna saker och som därmed skapar intresse och goodwill för föreningen, är väl självklart.
Så i det hänseendet borde ju Alcen kunna gör mer, tycker man.
Med tanke på att han inte verkar var nån som har svårt för att snacka i positiva ordalag om laget för andra spelare vid värvningar osv, menar jag.
Kommentera