Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420163

Sv: A propósito de nada
Peja: Håller förstås med, men jag talar ju om kraven på att Alcen ska ställa upp i parti och minut för att i första hand otåliga fans vill höra varför det inte händer nånting på värvningfronten, varför han inte agerar, varför alla andra lag har värvat och inte vi, osv osv. I det hänseendet kan ha ju inte säga så mkt mer än det har redan har sagt.
Att det däremot kan gynna intresset för klubben i allmänhet genom att ha en verbal sportchef som uttalar sig ofta om allmänna saker och som därmed skapar intresse och goodwill för föreningen, är väl självklart.
Så i det hänseendet borde ju Alcen kunna gör mer, tycker man.
Med tanke på att han inte verkar var nån som har svårt för att snacka i positiva ordalag om laget för andra spelare vid värvningar osv, menar jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: otåliga fans, nja. Om man ser det såhär att det är många medlemmar som funderar vad som händer i just deras förening (se medlemmarna som aktieägare i ett företag). När det går bra är det frid och fröjd. Resultatet är gott nog. Men i kristider behöver man vara kommunikativ även fast det kanske inte finns så mycket nytt. Även det är info att det inte blir värre.
Sedan kan eller får man inte kommunicera allt av olika själ.
Som Svedman gick ut och sa att det finns ekonomi för värvning är ju jätte bra info. Det har sagts tidigare men visar att den ansträngda ekonomin inte har försämrats i det avseende. Sedan kan man i generellt berätta hur marknaden ser ut. De flesta har fattat att den är tunn men hur tunn. Och vilka ligor som man tittar i osv.
Om man kommunicerar så har medlemmar och supportrar något med substans att diskutera.
Sedan att det är Svedman som synts i media kan man fundera över. Är det för att Alcen var på SC med SHL i USA eller att han är mer slipa med media?
Kommentera