Brynäs IF

710672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420178

Sv: A propósito de nada
Peja: Förstår din poäng men samtidigt.
Varför tror du MrMadhawk vill söka Alcén nu?
Varför var det inte lika kul att söka honom när Brynäs gick bra?
Det är självklart så enkelt att journalister vill söka klick, kryddat med lite drama. Drama säljer.
Journalister skall självklart inte endast ses som belastning, men det är naivt att tycka att synas i media alltid är positivt.
Det finns inget som säljer så bra som ”misär” eller ”kaos”, därför är det extra spännande för journalister att vara på lag som Brynäs i detta skede.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Du har ju rätt, men samtidigt… Vad ser en journalist för incitament i att kontakta ett mittenlag SC där det mesta rullar på enligt plan. Deras jobb är att att luska där det finns allmänintresse… Så ingen skugga över Höken…
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Alcén har ingen som helst skyldighet att göra intervjuer till höger och vänster och jag tycker att det är riktigt skönt gjort att bara ignorera media vid motgång (speciellt de medier som inte intresserade sig för Brynäs när vi vann matcher). När det är dags att droppa ett nyförvärv så kan han ta en intervju och berätta om vilken förträfflig spelare han hittat. Jag gilla stilen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Absolut, det kan uppfattas som kaos i Brynäs just nu - men genom att synas i media kan man försöka styra narrativet. Det går inte alltid, eftersom journalister kan göra egna vinklingar, men då finns klubbens egna mediekanaler tillgängliga för att räta ut eventuella frågetecken och missförstånd. Att lägga locket på helt är ju den absolut sämsta lösningen, särskilt eftersom den mest utsatta ledaren i föreningen (huvudtränaren) alltid syns i medierna under pågående säsong.
Kommentera