Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420197

Sv: A propósito de nada
Jag sitter här och funderar på hur stor påverkan Manners förlängning påverkat laget. För allt har blivit sämre sedan förlängningen..
Dels om laget ens vill ha kvar honom som tränare.
Dels längden av kontraktet.
Lyssnar på Abris som jag tycker är hockey poddens Einstein.
Han påpekar att shls melodi är när klubbar förlänger så förlänger man mycket längre än ynka 1 år...
Vet själv inte om det påverkar lagets spel. Men undrar vad ni andra tror?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
jok3rn: "Jag sitter här och funderar på hur stor påverkan Manners förlängning påverkat laget. För allt har blivit sämre sedan förlängningen.."

Har inte påverkat ett skit, om du frågar vad jag tror.
En tillfällig dipp i spelet pga mestadels dåligt självförtroende som i mkt bottnar i att ledande spelare som Rödin och JL är borta. Det märks extra i en redan tunn trupp, att man sen kan diskutera valet att vänta med att förstärka har inget med det faktiska läget idag har att göra. Att gnälla över att det ev var fel (vilket vi heller inte vet) att inte gå in i säsongen med fler spelare, löser väl inte situationen just nu.
Isf tror jag mer på att spelarna tycker det är positivt och bra att redan nu få veta att Manner blir kvar och att man slipper samma gamla visa med tränarbyte och det utan nån annan anledning än att spelet inte fungerar just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jok3rn: Jag tror nog att Rödin och Larssons frånvaro är det som påverkar spelet negativt. Mannar verkar vara en ytterst populär figur bland spelarna om med nu får tro det som kommit ut i alla fall.
1 år, vete sjutton varför man gör så, märkligt i alla fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jok3rn: officiellt kommunicerade Brynäs Manners förlängning 29 nov samma dag som det blev 3 förlusten i rad mot IKO. Då hade man redan förlusten mot LIF och HV i bagaget. Så förlängningen tror jag inte påverkar spelet. Avsaknaden av kvalitén och ledaregenskaperna som Larsson och Rödin bidrar med har betydligt större inverkan
Kommentera

Sv: A propósito de nada
jok3rn: Tror att hela föreningen mår otroligt bra av att ha Manner kvar och kontrakslängden är ingenting som spelarna tänker på.
Jag är fullständigt övertygad om att många av spelarna är nöjda med att ha Manner kvar.
Sen kan man ju diskutera på vilket sätt Brynäs spelar hockey osv. Om vårt spel är något som får oss att få hit den typen av spelare som vi vill ha?
Med det menar jag att spela den typen av förvarsspel samt anfallsspel som vi faktiskt presterat hela året, så hade det inte förvånat mig om vi ej kan "handla" på en tillräckligt hög hylla för att faktiskt också kliva framåt ordentligt i utvecklingen.

Om jag tittar på hur JAG som person vill se mitt lag spela hockey, så spelar Brynäs inte på det sätt jag skulle vilja se dom spela. Dvs jämförbart med fotboll.. vill man se tiki-taka, kontringsspel etc..
Och dit jag vill komma med detta är att jag tror delvis att vi kanske förlorar tilltänka spelare till andra lag av den anledning att vi spelar en icke attraktiv hockey.
Och det är nog det enda jag kan se som våra spelare kanske har något emot gällande tränarstaben.
Annars tror jag de är jättenöjda med Manner och hans förlängning.
Kommentera