Brynäs IF

709861 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2420205

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag tyckte att vi inte behövde ta upp forumets plats när vi tycker så olika. Tycker det är larvigt att avsluta en diskussion med att ge en felaktig bild av mitt påstående.
Jag ska försöka vara TYDLIG
Nej jag tycker inte det är en tragedi att Alcén väljer att ducka media när vi alla vet att enda anledningen till att journalister i nuläget söker Alcén är för att det stormar kring klubben.
Däremot tycker jag att det är uselt att Alcén inte ger Brynäs egna medier en förklaring/lägesrapport, det kan jag tycka att vi supportrar förtjänar.
Detta innebär alltså INTE att Alcén skall ducka journalister för alltid, men i detta läge ser jag inte vitsen. Utan prioriteten bör vara att visa sig på Brynäs egna medier!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Så här står det i en forskning kring sportchefer och media . Båda klubbdirektörerna var raka med att detta var oerhört viktigt och att det är själv klart att sportchefen ska representera klubben utåt. “Medieansvar är också en del av arbetsbeskrivningen. Detta ansvar ska vara i enlighet med föreningen då sportchefen är klubbens ansikte utåt.”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Jag tycker definitivt inte att han ska ducka media. Han är anställd av Brynäs. Han är sportsligt ansvarig och att då när det blåser snåla vindar runt föreningen är ju rent ut sagt dåligt. Vad sänder det ut för signaler? vad är det det för bra PR med en SC som inte kan prata med media och berätta om hur man ska lösa en svår situation. Han borde prata med fans, våra sociala medier och media OCH avlasta Manner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Ja där har du absolut en poäng - absolut ska alcen ge lägesrapport till betalande medlemmar - det var bättre kommunikation som nuvarande styrelse (minus kangas) fick mandat på.

Men jag tycker också att det ligger i BIFs egenintresse att synas.
Kan varken EG eller JA svara på frågor just nu (oavsett anledning) så måste Svedman gå in och svara Höken. Typ: ”Våra SCs arbetar övertid nu och har inte tiden men jag är insatt och kan troligen besvara det mesta”.
Det gäller att släcka så väl bränder som smågnistor innan någon blir bränd. Förtroendet som Campese efterlämnat kanske inte är svajig idag men det eftermälet hjälper ingen om det börjar blåsa..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Tigerhjärta: Okej. Vi håller med varandra om att Alcén borde utnyttja klubbens egna kanaler. Det borde vara givet, oavsett hur det går ute på isen. Kul att vi håller med varandra där.

Laget har spelat skit och förlorat några matcher. Så mycket mer stormar det väl egentligen inte kring klubben? Det ingen tränare som har fått eller är på väg att få sparken, ingen styrelse som är på väg att bli bortröstad och ingen spelare som misstänkts för grova brott. Att man har formsvackor under säsongen är ju sånt som kan hända, och det förväntar jag mig att Brynäs ska kunna manövrera sig igenom i medierna.

Den här upplevda stormen som jag också kan dras in i ibland består ju som sagt av en formsvacka på isen, inte massa andra knäppa grejer. Jag tycker att det borde vara hanterbart att kunna svara på frågor både internt och externt.
Kommentera